Høy deltakelse på landsstyremøtet

Lise B. Johannessen Om forfatteren
Artikkel

Totalt 238 deltakere er påmeldt til årets landsstyremøte, hvorav 138 er delegater.

Nyrehabiltert svømmebasseng tilbys delegatene. Foto Lise B. Johannessen

Legeforeningen er en åpen organisasjon og sentralstyret har derfor vedtatt at saksdokumenter til landsstyret offentliggjøres på www.legeforeningen.no i forkant av landsstyremøtene.

Umiddelbart etter den offisielle åpningen vil det bli foretatt utdeling av følgende priser: Marie Spångberg-prisen fra fond til fremme av kvinnelige legers vitenskapelige innsats, Legeforeningens kvalitetspris for spesialisthelsetjenesten, to studie- og reisestipend fra Caroline Musæus Aarsvold fond samt Legeforeningens fond for forebyggende medisin hvis formål er å prisbelønne den mest verdifulle artikkelen i Tidsskriftet i forkant av landsstyremøtet.

Deltakerne vil i tillegg til å ta del i aktuelle og interessante debatter og i behandling av ordinære landssmøtesaker, også få mulighet til å nyte Soria Morias mange fasiliteter, bl.a. det nyrenoverte svømmebassenget og et helt nytt trimrom med flere ulike treningsapparater.

Følg landsstyremøtet på Twitter

I tillegg til å legge ut saker på Internett-sidene vil Legeforeningen oppdatere Twitter ved bruk av «hashtag DNLFLM». Denne kan gjerne også brukes til å diskutere under møtet.

Anbefalte artikler