Flere muligheter i Min side

Stein Runar Østigaard Om forfatteren
Artikkel

Nylig ble Min side oppdatert med e-postvarsling for diskusjoner og direkte tilgang til Helsebiblioteket ferdig innlogget som lege.

Oppsett av e-postvarsel for en diskusjon

Medlemsportalen Min side øker stadig i bruk, og så langt har rundt 4 000 personer åpnet sin profil, og er søkbare for andre medlemmer. Mange av disse har også lastet opp bilder av seg selv. I Min side er det også mulig å søke opp artikler fra både Legeforeningens nettsider og Tidsskriftet, og å følge nyheter innen utvalgte temaer.

E-postvarsel på diskusjoner

Det er nå mulig å få et e-postvarsel når det kommer innlegg i et diskusjonsforum eller i en egen diskusjonstråd, for eksempel hvis man ønsker å følge en diskusjon man selv har startet. Foraene er delt inn på alle spesialitetene, men også på andre temaer som forskning, etikk, helsepolitikk og andre aktuelle temaer for leger.

Varselet settes opp når man er inne i foraet eller i diskusjonen man ønsker å følge. Det er også en oversikt i den røde høyre menyen over hvilke e-postvarslinger man abonnerer på.

Direkte pålogging til Helsebiblioteket og andre løsninger

Legeforeningen har også inngått et samarbeid med Helsebiblioteket som innebærer at alle medlemmer som er logget inn i Min side kan klikke seg direkte videre til Helsebiblioteket. Våre medlemmer får fri tilgang til hele deres tilbud uten ny pålogging når det skjer via Min side.

Lenken til Helsebiblioteket ligger under den røde høyremenyen sammen med direkte innlogging til andre løsninger som etter- og videreutdanningsportalen LEIF og rapporteringssystemet for utdanningsvirksomhet i sykehus, SERUS.

Glemt brukernavn og passord

Om du ikke husker ditt brukernavn og passord kan du få det sendt det direkte på epost eller til din mobil. Klikk på «Glemt brukernavn eller passord» på www.minside.legeforeningen.no.

Anbefalte artikler