Alle lokalavdelinger på nett

Stein Runar Østigaard Om forfatteren
Artikkel

Sogn og Fjordane har opprettet egne nettsider, dermed er alle lokalavdelingene i Legeforeningen på nett.

Tom Guldhav er tilfreds med at også Sogn og Fjordane legeforening har fått egne nettsider. Foto Jon Helle

– Som leder tok jeg utfordringen og påtok med jobben som nettredaktør etter at vi lenge har snakket om å få egne nettsider, sier Tom Guldhav, leder i Sogn og Fjordane legeforening. Hjemmesidene har som mål å kunne nå medlemmene med viktig og oppdatert informasjon. Guldhav mener dette vil gjøre det lettere for medlemmene å følge med på aktiviteten i foreningen.

– Forhåpentligvis vil medlemmene bidra med nyhetsstoff til hjemmesidene, sier han. Av annet innhold lover han kursannonsering, oversikter over tidligere ledere og de som har fått hederstegnet «Selepinnen». De håper også å presentere historien bak sykehusene i fylket. Sidene finnes som www.legeforeningen.no/sognogfjordane

Legeforeningens nettsider består av totalt over 80 underforeningssider, fordelt på yrkesforeningene, lokalavdelingene, de fagmedisinske foreningene og spesialforeninger. De fleste har egne nettsider som finnes under lenken «Underforeninger» øverst på sidene til www.legeforeningen.no. Her finner du også lenker til Tidsskriftet og Min side.

Anbefalte artikler