Velkommen til Bergen!

Lise B. Johannessen Om forfatteren
Artikkel

Hordaland legeforenings arrangementskomité ønsker landsstyret, gjester, kolleger og sekretariatsansatte velkommen til tre trivelige og hektiske dager i Bergen.

Legenes hus i Bergen

– Møtet går i en periode som værmessig kanskje er den fineste i Bergen. Vi håper derfor å kunne vise frem Bergen i sin fineste skrud, sier Gunnar Ramstad, arrangementskomiteens leder. – Dette bør også inspirere våre kolleger til å melde seg på til landsstyremøtet, selv om de ikke er delegater med stemmerett, legger han til.

– Landsstyret skal behandle foreningens fremtidige organisasjonsstruktur. Siden alle medlemmene har møte- og talerett under landsstyremøtet, burde dette fenge flere enn bare delegatene. I tillegg til et rikholdig sakskart, er det jo også valg i år. Dette bør utvilsomt bidra til økt engasjement både i og utenfor møtesalen, sier Gunnar Ramstad.

– Vi er glade for å være vertskap under årets landsstyre, særlig siden møtet åpner samtidig med festspillene i Bergen. Programmet for landsstyremøtet er såpass omfattende, at det ikke vil være ledig tid for konserter i løpet av de tre dagene som er avsatt. For musikkhungrige vil det imidlertid være anledning til å få med seg noen konserter dersom man blir igjen en dag eller to etter møtet. Billettreservasjoner må foretas av den enkelte over festspillenes hjemmeside: www.fib.no, opplyser han.

– På tross av et berettiget håp om fint vær, ber vi alle ta med seg tøy som tåler en regnskur. Noe av det sosiale programmet vil foregå utendørs, og selv om vi mener at vi har kontroll over det meste, har vi dessverre ikke helt kontroll over været, sier Gunnar Ramstad som ser frem til å ta imot sine legekolleger.

Anbefalte artikler