Minneord

Artikkel

Kjell døde 16.11. 2004 etter et langt sykeleie som han tappert gjennomførte med tålmodighet, nøysomhet og takknemlighet overfor alle som besøkte ham. Hans varemerke var en stor vennekrets. Vi kjente ham som en hedersmann og ubestridt kjernekar og har mistet en kjær og dyktig venn og kollega.

Kjell Arne Syversen ble student i Sarpsborg i 1956 og fikk sin medisinske utdanning i Göttingen, Vest-Tyskland og Bergen hvor han ble cand.med. i 1963. Han ble godkjent spesialist i øyesykdommer i 1971. Spesialistutdanningen tok han i Bergen. Fra 1974 var han overlege og avdelingsoverlege ved øyeavdelingen, Betanien hospital, Skien. Han markerte seg som en dyktig fagmann og høyt verdsatt medarbeider med stor interesse for humanitært arbeid. Spesielt er han kjent og hedret for sin innsats i Litauen. Han satte høye faglige standarder og bidrog med engasjement og optimisme til enhver utfordring. Som leder nøt han stor tillit og respekt i alle kretser. Hans store interesse for undervisning har satt spor etter seg. Han pekte seg tidlig ut som en selvskreven tillitsvalgt, lokalt og sentralt for Den norske lægeforening.

Hans vesen, engasjement og medmenneskelighet var en spore for oss til å bli like gode til å ta vare på og glede andre. Vi har mistet en god venn. Minnene om Kjell er mange og gode og dem vil vi ha med oss. Det vil bidra til å dempe sorgen og savnet etter ham.

Våre tanker går nå til Einy og Dag med nær familie som bærer sorg og savn tyngst. Vi takker for hva Kjell har gjort og hva han stod for.

Nils-Petter Wedege

Tore Grønmark

Anbefalte artikler