Forsidebildet Korn til glede og besvær Red. Om forfatteren Se alle artikler Red. () sporsmal_grey_rgb Artikkel Foto Scanpix/CORBIS Synet av gyllent korn vekker gode assosiasjoner hos de fleste – assosiasjoner til bl.a. sensommer og duftende, fersk gjærbakst. Men overraskende mange får andre reaksjoner: De tåler ikke hvete og andre glutenholdige matvarer og får ubehag eller blir syke. Cøliaki er tema i dette nummer av Tidsskriftet. Kommentarer ( 0 ) Dette kommentarfeltet modereres, men kommentarer blir ikke redaksjonelt behandlet ut over å sikre at de følger retningslinjer for vårt kommentarfelt. Denne artikkelen ble publisert for mer enn 12 måneder siden, og vi har derfor stengt for nye kommentarer. Publisert: 20. november 2003 Utgave 22, 20. november 2003 Tidsskr Nor Lægeforen 20. november 2003 123 : 3161 Publisert: 20. november 2003 Utgave 22, 20. november 2003 Tidsskr Nor Lægeforen 2003 123 : 3161 PDF Får du ikke vist PDF-filen eller vil lagre filen, kan du høyreklikke på PDF-ikonet. Velg «Lagre mål/fil som..» og hent så opp PDF-filen i for eksempel Acrobat Reader. Skriv ut Anbefalte artikler