På tvers

Artikkel

Kommunelege plastrer budsjettsår

«Budsjettkutt kan ramme de mest uskyldige. Kommunelegen i Hemsedal griper inn. (…) Da han fikk høre at det var flere store sår i neste års budsjett, og at kommunen måtte kutte til beinet, reagerte legen umiddelbart.

(…) Harald Lystad ber kommunestyret om å senke lønnen med 50 000 kroner. Pengene leger noen av de mest blodige kuttene. Det er mulig Lystad har tatt jobben sin litt for bokstavelig, men kommunen har i alle fall fått et plaster på såret.

Det spørs bare hva legen gjør når han får høre om budsjettforliket

Finansavisen

Blir syk av kommunesammenslåing

«Åsnes-ordføreren rister oppgitt på hodet over frykten for å diskutere én Solør-kommune. – Jeg blir ikke manisk, men til og med manisk depressiv, sier han.»

Ordfører Hans D. Bakke, som likevel er åpen for sammenslåing, til Østlendingen

Høne erstatter hane i sjefsstolen

«Ny eggleder i Orkdal»

Tittel i Adresseavisen

Smått om plassen

«Ingen sex om bord på fly. Det mener Virgin Atlantic Airways og derfor tar de bort de nye stellebordene fra toalettene i flyene sine. Flere av bordene er nemlig ødelagt fordi de er brukt til alt annet enn bleieskift.»

Reisemagasinet Vagabond

Med slunken reisekasse

«Relativt lave priser»

Lege Gunnar Hasle annonserer i Aftenpostens reisemagasin, januar 2003

Satt på gangen

«…kritisk 105-åring (…) klaget på maten på sykehjemmet. Nå får hun ikke spise middag sammen med de andre beboerne.

Personalet (…) sier 105-åringen har en uvane med å klage på maten før hun overhodet har smakt på den, noe som går utover de øvrige beboerne og apetitten deres.

(…) Olivia selv sier det er veldig trist å gå glipp av det sosiale under middagen, selv om hukommelsen og hørselen ikke er som før.

Nettavisen

Mens de hederlige må stå på venteliste

«Har man uhederlige hensikter, vil man alltid klare å komme seg inn på et norsk sykehus.».

Klinikksjef Tom B. Schulz, Aust-Agder Sentralsjukehus, til Aftenposten

Potent oppvarming

«Den onanerende biltyven mistet hodet da politiet grep ham med buksa nede: I vill panikk stakk han fra åstedet. Under biljakten foretok han flere mindre potente manøvrer over snøfonner og midtrabatter. Til slutt fikk han full tenning: Bakdekkene punkterte, felgene gnistret, og bilen tok fyr!

(…) Den ville biljakten varte i 10 minutter og endte i Lillestrøm sentrum. Da stormet politimennene bilen, mens røyken veltet frem fra understellet. (…) Uten mer akrobatikk ble den opphetede mannen lagt i jern i kald snø. Da politiet rev ham ut, satt han med buksen på knærne, men med stillongsen dratt opp.

– Mannen påstår at han ventet på en dame. Onaneringen sier han var ment som en oppvarming til hun kom.»

Stasjonssjef Tor Holthe, Lillestrøm politistasjon, til VG

Ryddesjau gav nye diagnoser

«Midt-Norge hadde ved årsskiftet de lengste ventelistene i landet, med hele 53 000 pasienter i kø. Under opprydding er det dukket opp flere sensasjonelle, medisinske funn.

En mann ventet på å få operasjon for å få fjernet livmora. Det kan jo være en smule vanskelig å få til, smiler fagdirektør i Helse Midt-Norge, Jan Erik Thoresen. Og ikke nok med det. En kvinne sto også på venteliste med en merkverdig diagnose til kvinne å være. Hun ventet nemlig på behandling for prostataproblemer. Da er det neppe overraskende at begge hadde ventet temmelig lenge.»

Trønderavisa

Helsefremmende hund

«Alta astma- og allergiforening krever at «legehunden» som har tilhold i Allmennlegepraksis i Bukta blir fjernet.

– Dette er en hyggelig hund som ikke fremkaller allergi, repliserer lege Britt Holt Andersen.»

Altaposten

Anbefalte artikler