På tvers

Artikkel

Ikke noe for den utålmodige

«Kondomer som lokalbedøver mannen og forlenger hyrdestunden med flere minutter, er på kort tid blitt en salgssuksess i flere europeiske land.»

Salgssjef Arianne Gravdal, SSI Healthcare Norge, i Aftenposten

En sak for seniorbevegelsen?

«– De unge kvinnene vil ikke ha sex med meg lenger. De vil bare være sammen med meg og høre historier, klager Tom Jones.»

Aldrende sangartist Tom Jones (62) til damebladet Amica

En utfordring for nevrokirurgien

«– Det burde bli moderne med minst to tanker i hodet på en gang.»

Medieforsker Elisabeth Eide i Klassekampen

Takket være inkluderende arbeidsliv

«Jeg har brudd i panna, kjeven og kinnbeinet, og nesa er knekt. Men jeg er tilbake i jobb.»

Styremedlem Gjermund Nordtug i VIF-klanen ble banket opp på fotballkamp, Dagbladet

Slutt på moroen

«Dårlig sæd på landet».

Tittel i Dagsavisen

Farefulle hjemmebesøk!

«One 82-year-old woman called up Dr Thomas Abraham of Hull at dawn one morning complaining she had been awake since 4.30 am seized with «an irresistible desire for sex». Wisely refusing to leave the security of his own bed, Dr Abraham offered her advice over the phone. He declined to visit «for reasons of personal safety.»

Ukjent

…ved dårlig tannhelse skylder vi på Freia

«Jazlyn Bradley (19) spiste en McMuffin til frokost og et Big Mac-måltid med eplekake til kvelds. Nå anklager hun McDonald´s for å være skyld i hennes fedme.»

Aftenposten

Røykeidyll I

«– Når man er 75 år, må man bare erkjenne at tida som topp-politiker ligger bak, men det hender jeg knytter neva i lommene og snerrer for meg sjøl…, sier Nordli, og spør om det sjenerer at han røyker.

Jeg rister på hodet, og Norges statsminister fra 1976 til 1981 tenner opp en blå Petterøe- rullings. Før intervjuet er over, skal fingrene hans rekke å rulle atskillige sigaretter, og tobakksrøyken samle seg som små godværsskyer oppunder taket.»

Glåmdalen

Røykeidyll II

«Odvar Nordli vinker avvergende, han ville ikke avbildes med røyken i hånda. – Itte ta bilde av meg når je røyke, melder 75-årsjubilanten.»

Østlendingen

Nordmenn kjøper alt, bare det er billig

«Onsdag hadde vi en meget skremmende opplevelse, da en i familien ble meget syk. Vi kontaktet fastlegen, men der var det ingen muligheter. Heller ingen andre leger i byen kunne ta imot pasienten. Til slutt kom vi inn på legevakta, og fikk omsider hjelp etter en anstrengende og tung dag. Men så gikk det opp for oss hvorfor det var så voldsomt trykk mot legene i byen. Det var siste dag med muligheter for å skrive ut resept for et billig stopp-å-røyke-produkt. Det var det legene var så opptatt med å tjene penger på. Skremmende.

Innringer i Avisa Nordland

Sikringskost

«Jeg spiste én tomatsalat om dagen. Og røkte 50–60 sigaretter.»

Dagfinn Lyngbø, skuespiller, til Bergensavisen

Det som skjer, det skjer

«Blir jeg syk, så får jeg bli syk.»

Remi Hauge, 16. som drikker opptil to liter cola daglig, til Varden

Anbefalte artikler