Annonse
Annonse

Ønsker foretaksreformen velkommen

Lise B. Johannessen Om forfatteren

Tidligere sykehusdirektører besøkte Legenes hus. Fra vens tre: Roald Oldebakk, Ingolf Høgli, Halvard Sæther, Lars Erik Flatø, Arne Finstad, Asbjørn Myklebust og Jon Åker. Foto L.B. Johannessen

I slutten av mai hadde en gruppe tidligere sykehusdirektører møte i Legenes hus i Oslo. Gruppen består av åtte tidligere sykehusdirektører og en tidligere økonomisjef som møtes hver gang ett av medlemmene fyller 80 år. Denne gang var hedersgjesten Arne Finstad, tidligere direktør ved Sentralsykehuset i Akershus. Finstad feiret sin 80-årsdag 29. mai. Seks av gruppens medlemmer var til stede på møtet mens Jarle Øie, Ernö Hidas og Karsten Kopstad var forhindret fra å delta.

Til tross for at gruppens medlemmer for lengst har avsluttet yrkeskarrieren som sykehusdirektører, er de fortsatt svært engasjert i det som skjer innen sykehussektoren. Derfor var tidligere statssekretær i Sosial- og Helsedepartementet, nå direktør ved Lovisenberg Diakonale sykehus, Lars Erik Flatø invitert til å innlede om direktørrollen, eier skifte og foretaksreform.

– Det er morsomt å se utviklingen innen sykehusvesenet. Mye har forandret seg de seneste årene. Vi har sett fremgangen i sykehusvesenet og in gen hilser den nye endringen mer velkommen enn oss, sa de tidligere direktørene.

Kommentarer

(0)
Denne artikkelen ble publisert for mer enn 12 måneder siden, og vi har derfor stengt for nye kommentarer.

Anbefalte artikler

Annonse
Annonse