Eksperter på overvekt og fedme?

Tags:
  • blogg
  • ekspert
  • erfaring
  • fedme
  • medier
  • trening

Med fare for å slå inn en åpen dør; en fitnessinstruktør sa her forleden at hun vet det er mulig for alle tykke å bli tynnere. Hun lanserte poenget, hoppende engasjert i en TV-sendt debatt om fedmekirurgi . Holder påstanden mål er hun alene i verden om å ha løsningen på fedmeproblemet. Temaet går igjen på ulike blogger om livsstil og helse, det debatteres friskt og ganske freidig. Tjukke unger er utsatt for omsorgssvikt, de blir ikke sett av sine foreldre og blir sin tjukke mors ”drinking buddy” er blant karakteristikkene. Ta barn med vektproblemer ut av hjemmet, fòr dem tre ganger for dagen med statlig finansiert mat og tving dem til aktivitet, blir det foreslått.

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media