Ny kampanje mot alkohol

Det er Sosialdepartementet som har bedt Sosial- og helsedirektoratet om å utforme en alkoholkampanje. Årsaken er blant annet at alkoholkonsumet blant ungdom er fordoblet de siste ti årene.

Hovedpoenget med kampanjen skal være å bevisstgjøre folk generelt, og ungdom spesielt, i forhold til alkoholforbruk og skadevirkninger. Kampanjen lanseres i løpet av året, og det er reklamebyråer som skal utforme den.

- Det blir spennende å ta fatt på planleggingen av kampanjen. Vi har ikke bestemt endelig retning eller virkemidler ennå, men kunnskap om alkoholspørsmål blir sentralt i kampanjen, sier divisjonsdirektør Gunn-Elin Bjørneboe i Sosial- og helsedirektoratet.

Kommentarer

(0)
Denne artikkelen ble publisert for mer enn 12 måneder siden, og vi har derfor stengt for nye kommentarer.