Podkast: Frivillig lege i Ukraina

  ()

  sporsmal_grey_rgb

  Hva gjør du når den søvnige byen der du ble født plutselig blir en krigssone, med brennende bygninger, flyalarmer og tanks i gatene? Vår gjest Irene Shestopal, spesialist i allmennmedisin og i psykiatri, fikk kjenne på dette da Russland invaderte Ukraina i 2022. For henne ble det naturlig å reise som frivillig til Rivnes regionale sykehus for krigsveteraner.

  Foto: Marte Nordahl / Tidsskriftet
  Foto: Marte Nordahl / Tidsskriftet

  Les også artikkelen Tilbake som lege i krigens Ukraina om Irene Shestopals erfaringer.

  Stetoskopet kommer med nye episoder hver torsdag. Vi snakker om aktuelle medisinske problemstillinger, ny forskning og hvordan det er å være lege i Norge i dag. Du finner Stetoskopet der du lytter til podkast. 

  Her er noen andre episoder det er verdt å høre på: 

  Har du tilbakemeldinger, spørsmål eller forslag til temaer vi kan ta opp? Send oss en e-post på stetoskopet@tidsskriftet.no

  PDF
  Skriv ut
  Kommenter artikkel

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media