Håpet

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  «Brukerfeil». Det var noe av reaksjonen til administrerende direktør i Helseplattformen når det i mars 2023 ble avdekket nok et alvorlig problem med det omstridte journalsystemet. Kort etter gikk hun fra stillingen. Man skylder ikke på brukerne når et produkt ikke leverer det det skal. Så langt har prosjektet vært en skuffelse for alle som håpet på et sømløst digitalt journalsystem. Men utbedringene fortsetter. Og det er fortsatt lov å håpe.

  Håp er også temaet for flere av artiklene i denne utgaven av Tidsskriftet, og for Marianne Gretteberg Engedals underfundige forsideillustrasjon. Hennes håpefulle mann med egghodet finner du igjen i illustrasjonen i essayet. Der har han fått selskap av enda en håpefull person. Sammen illustrerer de Aslak Bråtveits fine tekst om håpet. Også to av lederartiklene har håp som tema denne gangen. Påsken er tiden for håp og for ettertanke. Vi håper årets påskeutgave kan gi deg begge deler – så vel som nyttig faglig påfyll. Dersom ikke, skal vi love å ikke kalle det brukerfeil. God påske!

  PDF
  Skriv ut
  Kommenter artikkel

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media