Podkast: Temporallappsepilepsi

  ()

  sporsmal_grey_rgb

  Anfall som utgår fra temporallappene kan arte seg svært forskjellig – av og til er de så spesielle at de ikke blir gjenkjent som epilepsi. Vi snakker med Oliver Henning og Karl O. Nakken, to av forfatterne bak en nylig publisert klinisk oversiktsartikkel om temaet. Henning er dr.med., dr.phil. og spesialist i nevrologi og i psykiatri. Nakken er dr.med. og pensjonert nevrolog. Begge er tilknyttet Spesialsykehuset for epilepsi ved Oslo universitetssykehus. 

  Stetoskopet kommer med nye episoder hver torsdag. Vi snakker om aktuelle medisinske problemstillinger, ny forskning og hvordan det er å være lege i Norge i dag. Du finner Stetoskopet der du lytter til podkast. 

  Her er noen andre episoder det er verdt å høre på: 

  Har du tilbakemeldinger, spørsmål eller forslag til temaer vi kan ta opp? Send oss en e-post på stetoskopet@tidsskriftet.no

  PDF
  Skriv ut
  Kommenter artikkel

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media