Podkast: Tungmetaller i krabber – hvor farlig er det?

  ()

  sporsmal_grey_rgb

  Krabbe er populær sjømat, og mange av oss spiser både klørne og brunmaten. Men innholdet av miljøgifter er såpass høyt mange steder i Norge at noen mener at inntak av brunmaten bør frarådes generelt. Hvor farlig er det egentlig? Vi har invitert Anne-Lise Bjørke-Monsen, spesialist i barnesykdommer og i medisinsk biokjemi, og Bjørn J. Bolann, spesialist i medisinsk biokjemi, for å snakke om dette. De er to av forfatterne bak en nylig publisert kronikk om temaet.

  Stetoskopet kommer med nye episoder hver torsdag. Vi snakker om aktuelle medisinske problemstillinger, ny forskning og hvordan det er å være lege i Norge i dag. Du finner Stetoskopet der du lytter til podkast. 

  Her er noen av episodene vi har publisert så langt: 

  Har du tilbakemeldinger, spørsmål eller forslag til temaer vi kan ta opp? Send oss en e-post på stetoskopet@tidsskriftet.no

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media