Podkast: Hvor sunt er vegetar- og vegankost?

  ()

  sporsmal_grey_rgb

  Å føre et vegetarisk eller vegansk kosthold er noe som har blitt stadig mer vanlig de senere årene, kanskje særlig blant unge. Og skal vi tro forfatterne av en rykende fersk kronikk i Tidsskriftet, kan vegetarisk og vegansk kosthold faktisk dekke behovet for alle næringsstoffer som kroppen trenger. Det kan også bidra til god helse og forebygging av sykdom.

  Vi snakker med førsteforfatter, Lars Thore Fadnes, som er spesialist i allmennmedisin, professor, fastlege og medlem av Nasjonalt råd for ernæring. Han tar til orde for at helsepersonell bør kunne gi god og tilpasset veiledning om kosthold.

  Stetoskopet kommer med nye episoder hver torsdag. Vi snakker om aktuelle medisinske problemstillinger, ny forskning og hvordan det er å være lege i Norge i dag. Du finner Stetoskopet der du lytter til podkast. 

  Her er noen av episodene vi har publisert så langt: 

  Har du tilbakemeldinger, spørsmål eller forslag til temaer vi kan ta opp? Send oss en mail på stetoskopet@tidsskriftet.no

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media