Redaktørens hjørne #26: SARS-CoV-2 hos dyr, behandling av akillesseneruptur, hiphop og helse

  ()

  sporsmal_grey_rgb

  Det er dessverre ikke uvanlig at helseinstitusjoner blir mål i krigsrammede områder, og vi ser også dette i Ukraina. Det foreligger enda mer forskning på covid-19-vaksinene, bivirkninger og immunitet. WHO oppfordrer dessuten til å være obs på at SARS-CoV-2 også forekommer blant ville dyr. Hvordan bør akillesseneruptur behandles? En sunn livsstil virker beskyttende mot å utvikle Alzheimers sykdom, men det øker også sjansen for å leve lenge. Når høy alder er en viktig risikofaktor for å utvikle Alzheimers sykdom, betyr det at de to utjevner hverandre? Og hva har hiphop og helse med hverandre å gjøre? Are Brean forteller om dette og mer i ukens episode.

  Stetoskopet kommer med nye episoder hver torsdag. Vi snakker om aktuelle medisinske problemstillinger, ny forskning og hvordan det er å være lege i Norge i dag. Du finner Stetoskopet der du lytter til podkast. 

  Her er noen av episodene vi har publisert så langt: 

  Har du tilbakemeldinger, spørsmål eller forslag til temaer vi kan ta opp? Send oss en mail på stetoskopet@tidsskriftet.no

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media