Velkommen til årets landsstyremøte

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Vi har igjen gleden av å invitere til landsstyremøte – Legeforeningens høyeste organ – og den årlige møteplassen for tillitsvalgte i alle deler av vår mangfoldige forening.

  DEBATT: Helseminister Bent Høie er også i år invitert til den helsepolitiske debatten. Her fra et tidligere møte. Foto:…
  DEBATT: Helseminister Bent Høie er også i år invitert til den helsepolitiske debatten. Her fra et tidligere møte. Foto: Thomas Barstad Eckhoff/Legeforeningen

  Vårt mål er at disse dagene skal skape engasjement og gi inspirasjon og faglig påfyll.

  På landsstyremøtene utformes Legeforeningens politikk. Delegater og andre deltakere bidrar alltid med engasjerende og velformulerte innlegg. Landsstyret diskuterer alt fra aktuelle helsepolitiske problemstillinger til spørsmål knyttet til organisasjonsutvikling, utdanning og internasjonalt arbeid. I tillegg er møtene en arena for å skape kontakt og godt samvær.

  Den helsepolitiske debatten skaper alltid engasjement. Vi har invitert helseminister Bent Høie for å diskutere hva som må gjøres for å styrke fastlegeordningen og de øvrige legetjenestene i kommunene. Andre temaer vil være hvordan man kan få til et godt samarbeid mellom store og små sykehus, samhandling, hvor mennesket vil være i fremtidens arbeidsliv og spesialistutdanning i fremtiden.

  Landsstyremøtene er åpne for alle Legeforeningens medlemmer, og sentralstyret og sekretariatet jobber hele tiden med å gjøre disse møtene til en engasjerende møteplass. Derfor skal vi også ha hyggelige måltider, kulturelle innslag og sosiale arrangementer.

  Programmet for årets møte er ennå ikke helt fastlagt når denne utgaven av Tidsskriftet går i trykken, men jeg kan allerede nå love spennende og gode debatter, muligheter for frisk luft, god utsikt og møte med mange hyggelige kolleger!

  – Jeg ønsker landsstyret, kolleger og gjester, sekretariat og Tidsskriftet hjertelig velkommen til årets landsstyremøte på Soria Moria.

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media