Siden sist

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Intervjuet med kirurg Hans Husum, I krig og fred, har toppet mest lest-listene den siste tiden – i skrivende stund har nærmere 3 500 personer lest det. Artiklene våre får vanligvis god drahjelp fra sosiale medier og publisering på forsiden vår, men her har leserne funnet frem selv via innholdsfortegnelsen til nr. 11/2016. Intervjuet er ennå ikke publisert på Tidsskriftets Facebook-side, men har rukket å bli delt på Twitter:

  «Flott intervju med krigskirurg, solidaritetsarbeider, lærebokforfatter og kommuneoverlege Hans Husum i @Tidsskriftet http://tidsskriftet.no/article/3494523/ …»

  @elswense

  Som en god nummer 2 ligger kronikken Insulinresistens – kroppens forsvar mot kaloriforgiftning?. Nærmere 3 000 personer har lest den, blant andre «Twitter-legen» Wasim Zahid, som har denne kommentaren:

  «Lettfattelig og svært interessant om livsstil og diabetes i @Tidsskriftet . #kaloriforgiftning #kalorirestriksjon http://tidsskriftet.no/article/3496004/ …»

  @WasimZahid

  Frukt ga friskere hjerter – en observasjonsstudie fra Kina som ble omtalt i nr. 10/2016 har nådd over 25 000 på Facebook siden sist. Vi oppfordrer med det våre lesere til å ta for seg av de søte, sunne godsakene i sommer!

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media