- Takk for meg

Det er med tungt hjerte jeg med dette takker for meg som sjefredaktør i Tidsskriftet. Det har vært 13 utrolige spennende år. Medisinen og medisinsk forskning har vært i rivende utvikling, helsevesenet i Norge har hatt betydelige utfordringer og ikke minst har det vært en informasjonsteknologisk revolusjon: Da jeg startet i 2002 visste vi ikke hva Facebook, Twitter, smarttelefoner og nettbrett var. Alt dette har gjort jobben med å få frem informasjon om interessante og relevante forhold for norske leger svært interessant.

Men denne voldsomme utviklingen har betydd store belastninger for de som jobber i Tidsskriftet. Legeforeningen som Tidsskriftets eier og jeg har forsøkt å finne løsninger gjennom en omorganisering som både kunne lette disse belastningene og sikre fortsatt utvikling. Men vi har ikke klart å bli enige om premissene og gjennomføringen av en slik omorganisering, herunder ledelse, drift og administrasjon av Tidsskriftet. Jeg fratrer derfor som redaktør med virkning fra 10. februar 2015.

Takk til alle dere som har bidratt til Tidsskriftet i disse årene som forfattere, fagvurderere, debattanter og annet. Jeg er sikker på vi møtes i andre fora etter hvert. Tusen takk for meg!

Charlotte Haug

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media