Siden sist

Artikkel

«To nysgjerrige Tromsø-studenter kan endre medisinen verden rundt,» skrev VG 13. november.

Også NRK Troms har snakket med de unge medisinstudentene fordi de er to av forfatterne til Medisinen i bilder-artikkelen Påvisning av spinalvæskelekkasje med farget klorheksidin. Som følge av all medieoppmerksomheten er artikkelen blitt mest lest på tidsskriftet.no siden sist.

«Jeg er så stolt av å si at jeg har fått min første artikkel publisert! @Tidsskriftet @UNN_HF @UiThelsefak @UiTromso http://tidsskriftet.no/article/3252481»

@IngerNilsbakken

Mye lest på tidsskriftet.no og mest populær på Facebook er hovednettsaken vår om spiseforstyrrelser – Kjære doktor: Spør meg rett ut. Mange har lyttet til podkastintervjuet med Mette Hanekamhaug og Tori Flaatten Halvorsen.

Vet du at det i hvert nummer av Tidsskriftet er et videointervju med en lege som forteller hvorfor han eller hun ble lege? I nr. 21/2014 var Laila Didriksen, kommuneoverlege i Gildeskål, intervjuet, og det er det mange som har fått med seg. Laila selv er ganske fornøyd med resultatet:

«Intervjuet i tidsskriftet. Litt småkleint å se seg selv på video, men det ble ikke så verst om jeg skal si det… http://fb.me/3iWnNbNzu»

@drDidriksen

Anbefalte artikler