Siden sist

Artikkel

«Det er så mye vi ikke vet,» skriver medisinsk redaktør Kari Tveito på lederplass i nr. 11/2014. Hun sikter til kronisk utmattelsessyndrom. Saken er mest lest på tidsskriftet.no siden sist, og mye delt og kommentert i sosiale medier. Frontene står steile og temperaturen er høy i fora der tilstanden blir diskutert, men Tveito har trådt velkomment varsomt.

«@arnelysne @Tidsskriftet Så godt å lese slike nyanserte innlegg. Det gir håp om en bedre utvikling framover og mer konstruktiv debatt.»

@Marit_Seielstad

«Fint fra lege Kari Tveito om å støtte opp om all forskning som kan hjelpe en sårbar pasientgruppe. http://bit.ly/1nMBwpC @Tidsskriftet»

@Livelandmark

Lider Oslo universitetssykehus av elefantsyke? Artikkelen til Steinar Solberg om endringene i sykehussystemet i Oslo-området har fortsatt å engasjere. Nettsaken Den største offentlige skandalen i Norge er blant de mest leste på tidsskriftet.no, og engasjementet på Twitter har vært stort.

«@CecilieLobbesta @Tidsskriftet Skandalen har kostet pasientliv, arbeidsmiljø og til nå 5 mrd skattekroner – dette som skulle SPARE 900 mill!»

@MeggeLise

Artikkelen Legers holdninger til organdonasjon resulterte blant annet i en reportasje på NRK Østlandssendingen, der lungetransplanterte Yina Chan forteller: «Jeg hadde ikke levd i dag uten nye lunger.»

Anbefalte artikler