Siden sist

Artikkel

– Omorganiseringen av sykehusene i Oslo er en av de største offentlige skandalene i norgeshistorien!

Kraftsalven fra overlege og tillitsvalgt Steinar Solberg har fått stor oppmerksomhet i alle kanaler siden sist. Nettsaken Den største offentlige skandalen i Norge er mest lest på tidsskriftet.no og har slått nye Tidsskriftet-rekorder i utbredelse på Facebook. Saken ble omtalt av Nettavisen og av mange på Twitter.

«Overlege Steinar Solberg mener @Oslounivsykehus lider av elefantsyke http://tidsskriftet.no/layout/set/m/#(ref)/Innhold/Nyheter/2014/Mai/Den-stoerste-offentlige-skandalen-i-Norge … @Tidsskriftet»

@jorgenflor

Stor oppmerksomhet har også Mina Gerhardsen fått etter at hun delte sin sterke historie om ufrivillig barnløshet. Barneaksjer er nest mest lest på tidsskriftet.no siden sist og delt mer enn 700 ganger på Facebook. Gerhardsen ble intervjuet av Dagbladet og var også gjest i God morgen, Norge på TV2.

Andre saker som har truffet mange er artikkelen om at eldre sykehjemsbeboere bruker svært mange legemidler fast, kommentarartikkelen der en dyrlege foreslår å utvide dyrevelferdsloven til også å gjelde barn samt Charlotte Haugs lederartikkel Å selge sykdom.

«Viktig lederartikkel i @Tidsskriftet om interessekonflikter i finansiering av kliniske studier http://tidsskriftet.no/article/3175102 #pharmafree»

@UAEMNorge

Anbefalte artikler