Siden sist

Artikkel

Radio Norge, Adresseavisen og VG plukket opp polypilleartiklene. Norske forskere: Her er hjertepillen som kan redde deg, skrev VG på førstesiden.

Else Kåss Furuseth, mest kjent som programleder i Torsdag kveld fra Nydalen, var gjesteskribent i Tidsskriftet nr. 5/2014. Den sterke historien har engasjert mange. Saken er mest lest på tidsskriftet.no i perioden, mest delt på Facebook og hyppig twitret om.

««Det er snart fem år siden broren min tok sitt liv. Jeg kan takke psykiateren hans for at han ikke døde tidligere» tidsskriftet.no/article/3150513»

@NTNU_UB_Medbib

Overlege ved Toppidrettssenteret, Lars Kolsrud, spør på bloggen hva som egentlig styrer våre medisinske avgjørelser: «Når svaksynte, engstelige og pleietrengende i hjemmet må forholde seg til 20 – 25 forskjellige mennesker fra hjemmesykepleien, forstår vi alle at denne organiseringen ikke er blitt styrt av hva som er til pasientens beste.»

«Dette var godt skrevet, vi i helsevesenet lar ofte regler og vedtak komme foran pasienten. Ofte tvinges vi til dette! tidsskriftet.no/layout/set/m/#…»

@C_Askenberg

Anbefalte artikler