Siden sist

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Det er influensasesong igjen. Hvem bør ta influensavaksine? Det er det uenighet om, også blant Folkehelseinstituttets tidligere og nåværende forskere. Tidligere forskningssjef Bjørn Haneberg og medarbeidere skrev kronikken Influensavaksine – til hvem?, der de konkluderer med at friske ikke bør ta influensavaksine. Det medførte stor mediedekning, med blant annet innslag i Dagsrevyen og dobbeltsideoppslag i Dagbladet. Sistnevnte hadde tittelen: – Ikke ta influensavaksine

  I Tidsskriftets podkast intervjuet vi Haneberg om temaet. Den tilhørende nettsaken er en av de mest leste på tidsskriftet.no siden sist.

  En artikkel fra 2009, Utbrenthet er et problem – ingenting er løsningen!, har hoppet opp til en topplassering på mest lest-listen siden sist og har helt tydelig truffet noe der ute.

  En annen artikkel som har rørt mange, er en liten bekjennelse i spalten Personlige opplevelser. Her forteller en 82-årig legepensjonist om hvordan han bruker tankebilder for å få sove om kvelden. På Facebook har den generert uvanlig mange tomler opp, og den er hyppig delt og kommentert på Twitter:

  «@Tidsskriftet For en fantastisk historie, fikk litt tårer, og vil gjøre det samme når jeg kommer etter.»

  @ErikJrn

  God jul!

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media