Siden sist

  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Legepersonlighet – finnes det? Spørsmålet ble stilt av Erlend Hem på lederplass i Tidsskriftet nr. 21/2013. «Leger er vant til å være flinkest i klassen. Det kan være vår akilleshæl,» skriver han. Artikkelen er mest lest på tidsskriftet.no siden sist og mye delt på både Facebook og Twitter.

  «Egen erfaring fra Legeforeningen, helsetjenesten og forvaltningen bekrefter ikke mye «systemlojalitet» hos leger @Tidsskriftet @ErlendHem»

  @magnenylenna

  Nest mest lest – etter at den ble delt på Twitter – er en gjesteskribentartikkel fra 2009. Psykolog John Petter Fagerhaug skrev om et tema som opptar mange: Utbrenthet er et problem – ingenting er løsningen!

  Hovedsaken på tidsskriftet.no har vært at diabetesbehandlingen ikke er god nok. NTB skrev en notis om dette og valgte vrien Mange diabetikere har dårlig blodsukkerkontroll. Notisen ble gjengitt i mange aviser.

  Spalten du nå leser, Siden sist, er basert på hva som er blitt klikket på, likt, delt og retvitret. Men vi skal ikke glemme at hvert nummer av Tidsskriftet også kommer i en lekker og høyt verdsatt papirutgave. Det kan vi trekke frem, synes vi, siden det er nevnt på Twitter.

  «Papirkvaliteten i @Tidsskriftet er så delikat at jeg fryder meg under lesingen. Kan aldri bli det samme med lesebrett»

  @hildeheger

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media