Siden sist

Artikkel

Sommerferien er over i Tidsskriftet, og vi kan konstatere at selv ferierende leger leser. Lesende, og ikke minst musikalske leger, var da også temaet for årets sommernummer. Det fikk NTB med seg, og laget en sak om at leger er mer kulturelle enn andre akademikere. Saken ble publisert som notis i aviser over hele landet, i tillegg til en egen, mer morsom variant i Morgenbladet.

NTB fikk også med seg artikkelen Moralsk stress og faglig ytringsfrihet blant leger, som fikk nesten like god spredning og noen lengre artikler på Internett.

Den mest populære saken fra Tidsskriftets nettutgave i sommer var podkasten. Intervjuet med 16 år gamle Johanna som fikk narkolepsi etter svineinfluensavaksinen, engasjerte svært mange, og ble blant annet mye delt på Facebook.

På Twitter var det derimot kommentaren Doktorgradens prøveforelesning har for snevert emnevalg som fikk flest til å dele.

«Emnet som oppgis til prøveforelesning for doktorgraden står i strid med formålet om faglig bredde http://tidsskriftet.no/article/3034116 via @Tidsskriftet»

@joarhalvorsen

Denne artikkelen kan du for øvrig lese i denne utgaven av Tidsskriftet.

Anbefalte artikler