Siden sist

Artikkel

Våre lesere ser ikke ut til å bli mette på kostholdsstoff. I nr. 2/2013 var artikkelen Kosthold, kolesterol og karbohydrater mest lest, mens podkasten der kronikkforfatteren ble intervjuet, kom som en god nummer to målt i antall klikk på nett. Artikkelen fikk også mye oppmerksomhet på Twitter:

«God oppsummering av hva et #hjertesunt #kosthold er av Tor Ole Klemsdal i @Tidsskriftet http://tidsskriftet.no/article/2962158/ … Via @WasimZahid #fett #lavkarbo»

@CarinaAlm

I tillegg har overlege Jøran Hjelmesæth fått oppmerksomhet i aviser, radio og TV etter lederartikkelen i nr. 1/2013: Tren deg slank – en myte?

Etter en lang juleferie er det liv på bloggen igjen. Både innlegget Et tastetrykk unna medlidenheten av Jakob Arvola og Bjørg Bakkes Etterlysning: Vegleiar til behandling av politisk betennelse har engasjert mange, både på bloggen og i de øvrige sosiale medier.

«Innlegg av @jakobarvola om #depresjon og blogging som vil provosere. RT @Tidsskriftet Et tastetrykk unna medlidenheten http://blogg.tidsskriftet.no/2013/01/et-tastetrykk-unna-medlidenheten/ …»

@Sigrun_

Flere aviser fikk også med seg at det er få som klager på feilmedisinering, i etterkant av originalartikkelen Legemiddelsaker i Norsk pasientskadeerstatning.

Anbefalte artikler