Siden sist

Siden sist
  ()

  sporsmal_grey_rgb
  Artikkel

  Bloggposten Multitasking – jakten på regnbuen av Jørn Kippersund har fått svært gode tilbakemeldinger og mye omtale både i bloggen, på Facebook og på Twitter.

  Vi har nå hatt kommentarfelt og mulighet til å gi rask respons på artikler i nettutgaven i en måned. Et tjuetall personer har benyttet seg av det. I nr. 10/2012 har blant annet kommentarartikkelen Faste stillinger for leger i spesialisering – nødvendig og fremtidsrettet av Johan Torgersen, leder i Yngre legers forening, fått en kommentar. Kommentarer postet innen én måned etter at artikkelen er publisert, vurderes for publisering i papirutgaven.

  At kuriosaspalten er artig lesestoff, bekreftes nok en gang på Facebook – der over 30 nå har delt Når byråkratene overtar videre. Gjennom Facebook ser vi også at bokanmeldelsene vekker interesse. Fra nr. 10/2012 er det særlig anmeldelsen av Overdiagnozed. Making people sick in the pursuit of health som er blitt diskutert.

  Det er ikke kun på papir og fra datamaskinen at Tidsskriftet blir lest. Hver uke har vi nærmere 7 000 besøk fra mobile enheter (telefoner og nettbrett). Tallet er stadig økende.

  PDF
  Skriv ut

  Anbefalte artikler

  Laget av Ramsalt med Ramsalt Media