Tidsskriftet på nettbrett - hva mener du?

Emner: 
app
iPad
nettbrett
Denne artikkelen ble skrevet for bloggen Tidsskriftet publiserte i tidsrommet 2010-2014. Der presenterte vi frittstående kommentarer.
BMJs iPad-app

BMJs iPad-app

Tidsskrift for Den norske legeforening er i dag tilgjengelig med versjoner tilpasset papir, nett og mobil. Av brukerstatistikken ser vi at mange også leser oss på nettbrett (i hovedsak på iPad), selv om vi foreløpig ikke har en versjon spesielt tilrettelagt for dette. Vi jobber nå med utvikling av en slik versjon, og vil gjerne høre hva du mener om hvordan denne bør være. Hvilke forventninger har du til Tidsskriftet på nettbrett? På hvilken måte kan en bærbar versjon av Tidsskriftet være nyttig for deg? Andre vitenskapelige tidsskrifter er allerede tilgjengelig for nettbrett, for eksempel Nature, BMJ og PLOS-tidsskriftene. Bruker du disse, og hva liker du eventuelt ved dem? Leser du andre blader eller aviser på nettbrett som du mener vi bør lære av? Vi oppfordrere deg til å benytte fullt navn i kommentarfeltet.

Kommentarer

(0)
Denne artikkelen ble publisert for mer enn 12 måneder siden, og vi har derfor stengt for nye kommentarer.