Åpenhet om samarbeid og deling av kunnskap

- I de snart to årene jeg har arbeidet i Legemiddelindustrien, har jeg vært deltaker på mange faglige møteplasser der ny medisinsk kunnskap er blitt presentert. Det har slått meg at norske leger er kunnskapssøkende og bruker mye av sin fritid på faglig oppdatering. Vi som er pasienter, skal være glad for at legene våre hele tiden fornyer sin kunnskap og streber etter å gi oss den beste behandlingen. Både legene og vi i industrien fortjener anerkjennelse for det arbeidet vi gjør med å behandle sykdom og fremme helse. Derfor må vi hele tiden sørge for at også samarbeidet vårt foregår slik at det styrket vårt omdømme - ikke svekker det, skriver Bekkemellem.

Les hele saken:
Åpenhet om samarbeid og deling av kunnskap

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media