Ryggmargsrefleksen

Hun er gjesteskribent i Tidsskriftet nr. 12/2011.

- Hvorfor velger jeg å skrive ut nettopp dette legemidlet? Er det grunn til å undersøke utstyrsleverandør X litt bedre før vi inngår en millionkontrakt? Skal jeg takke ja eller avslå tilbudet om kurs med opphold på høyfjellshotell inkludert - eller var det omvendt? Høyfjellshotell med kurs inkludert? Hvordan finansieres egentlig forskningsoppdraget? Kan finansieringen få betydning for forskningsresultatene? Hvorfor og hvordan har overlegens datter plutselig fått jobb på vår avdeling? Var den stillingen egentlig utlyst? Og - er det så farlig da?

Ja, det er nettopp det det er, skriver Slettemark, og spør: - Er ryggmargsrefleksen innstilt på disse problemstillingene eller er det på tide å ta en treningsøkt?

Les hele saken:
Ryggmargsrefleksen

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media