iPad for leger

“Jeg føler meg fortapt hvis jeg ikke har denne med meg på vakt”, sier en lege i et intervju med CNBC om hans bruk av iPad som lege. Det virker kanskje som om CNBC har funnet en av nerdene blant våre kolleger, men uttalelsen er kanskje ikke så fjern fra å beskrive en nær fremtid for mange av oss, skriver Sollid.

Apple har igjen klart å skape suksess med et produkt ingen hadde noen tro på for få år siden. Nettbrett, leseplater, lesebrett, padder eller hva man nå kaller det, er det nye store i teknologiens verden. 2011 er utropt til nettbrettets år av ekspertene. Fra å bli hetset som en forvokst iPhone uten telefon, har iPad satt standarden for et produktsegment ingen andre tør la være å kopiere.

Les hele bloggposten:
iPad for leger

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media