En tid for alt

– Det er to ting livet dreier seg om nå, sier Kurt Hanevik ganske så kontant: – Familie og jobb. Mye av det engasjementet jeg hadde før, er det lite av nå. Så å si ingenting. Det ble raskt klart etter at vi fikk førstemann.

42-åringen har hatt et langvarig engasjement i solidaritetsspørsmål og rettferdighetsforhold og har betydelig erfaring fra ledelse og feltarbeid i flere frivillige organisasjoner. I tillegg er han spesialist i indremedisin, snart grenspesialist i infeksjonssykdommer, og en ph.d.-grad er nesten i boks. En CV som dette virker skreddersydd for en ledende stilling i Verdens helseorganisasjon eller tilsvarende. Han smiler litt brydd når jeg sier dette, men medgir at han tidligere tenkte tanken. Nå er imidlertid livsstilen hans annerledes enn for noen år tilbake. Med samboer Gyri, som jobber som lege innen barne- og ungdomspsykiatrien, og to sønner krever livet andre valg.

Les portrettintervjuet:
En tid for alt 

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media