iPad for leger

Emner:
  • app
  • Apple
  • iPad

"Jeg føler meg fortapt hvis jeg ikke har denne med meg på vakt", sier en lege i et intervju med CNBC om hans bruk av iPad som lege. Det virker kanskje som om CNBC har funnet en av nerdene blant våre kolleger, men uttalelsen er kanskje ikke så fjern fra å beskrive en nær fremtid for mange av oss.Apple har igjen klart å skape suksess med et produkt ingen hadde noen tro på for få år siden. Nettbrett, leseplater, lesebrett, padder eller hva man nå kaller det, er det nye store i teknologiens verden. 2011 er utropt til nettbrettets år av ekspertene. Fra å bli hetset som en forvokst iPhone uten telefon, har iPad satt standarden for et produktsegment ingen andre tør la være å kopiere.Leger har allerede omfavnet den, og Apple markedsfører iPad bevisst mot helsevesenet, noe den siste reklamevideoen for iPad tydelig viser. "iPad vil forandre måten vi praktiserer medisin på", sier dr. Halamaka, kjent blogger og teknologiinteressert lege fra Boston, USA.iPad er virkelig et spennende produkt for helsearbeidere. Hvem har ikke drømt om å ha pasientsystemer, oppslagsverk og referanseverk lett tilgjengelig hvor som helst? Hva med et verktøy man kan bruke for å lette pasient-lege-kommunikasjon? Det finnes, og det heter iPad.InformasjonsplattformKast papirartiklene dine som ligger og støver ned på kontoret, stopp abonnementet på tidsskriftene dine, og rydd hyllene dine for gamle lærebøker! iPad-en erstatter alt og gjør at du kan bidra til et bedre miljø ved ikke å bruke masse papir på å skrive ut artikler eller abonnere på papirutgaver av tidsskrifter. Artikler finnes nå i PDF-format og kan uproblematisk lagres på iPad-en eller datamaskinen din. Med iPad åpner det seg også noen nye muligheter som datamaskinen ikke nødvendigvis tilbyr deg.

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media