Tidsskriftet har ny forside

Forsiden er endret en rekke ganger opp gjennom årene. Den mest radikale omleggingen skjedde i 1985, og forrige omlegging var i 2003. Denne gangen tar vi et skritt i ny retning. Til hver utgave vil vi utfordre en illustratør til å tolke et av temaene som omtales. I årets første utgave er det en artikkel fra Trondheim om retinopati hos barn og unge med type 1-diabetes. Resultatene kan tyde på at forekomsten av denne fryktede komplikasjonen er synkende. Det er flott for pasientgruppen som helhet, men sykdommen er selvfølgelig like dramatisk for dem som rammes. Den tyske kunstneren Olaf Hajek (f. 1965) har fått frie tøyler til å tolke dette på sin måte. Resultatet ser dere på forsiden.

Les hele lederartikkelen:
Legekunst

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media