Slik kommenterer du i bloggen

Tags:
  • gravatar
  • kommentar
  • oppskrift
  • profilbilde

Har du lyst til å kommentere ett av innleggene i Tidsskriftets blogg, men er usikker på hvordan du gjør det? Her får du oppskriften.Under hvert innlegg finner du fire felt:1. Navn Her skriver du navnet ditt. Tidsskriftets blogg oppfordrer deg til å skrive under fullt navn.2. E-post Her skriver du inn e-postadressen din. E-postadressen blir ikke lagt ut på bloggen, men redaksjonen kan benytte den til å kontakte deg om vi har spørsmål til kommentaren din. Har du en gravatar, må du bruke samme e-postadresse som du har registrert gravataren på. Vil du vite mer om gravatarer, les teksten ”Bilde til kommentar”.3. WebsideDette feltet er det ikke obligatorisk å fylle ut, men om du har en egen blogg eller nettside, kan du legge inn lenke til den i dette feltet. Du vil da få en lenke fra navnet ditt til den websiden du har oppgitt.4. KommentarfeltetI dette grå feltet legger du inn din kommentar til innlegget. Du kan skrive rett i feltet eller kopiere inn tekst fra Word eller lignende. Når du har skrevet ferdig kommentaren, trykker du på ”Legg inn kommentar”.Du kan også komme med en kommentar til en av de andre som har kommentert et innlegg. Fremgangsmåten er den samme. Men i stedet for å skrolle deg helt til bunnen av siden, klikker du på den blå svarlenken du finner etter hver kommentar.Alle kommentarer blir lest og moderert av redaksjonen før publisering. Hovedregelen er at vi ikke slipper gjennom helt anonyme kommentarer. Mer om bloggen i åpningsinnlegget ”Den farlige tausheten” og i ”Om bloggen”.

Har du lyst til å kommentere ett av innleggene i Tidsskriftets blogg, men er usikker på hvordan du gjør det? Her får du oppskriften.

Under hvert innlegg finner du fire felt:

1. NavnHer skriver du navnet ditt. Tidsskriftets blogg oppfordrer deg til å skrive under fullt navn.

2. E-postHer skriver du inn e-postadressen din. E-postadressen blir ikke lagt ut på bloggen, men redaksjonen kan benytte den til å kontakte deg om vi har spørsmål til kommentaren din. Har du en gravatar, må du bruke samme e-postadresse som du har registrert gravataren på. Vil du vite mer om gravatarer, les teksten ”Bilde til kommentar” (lenke).

3. Webside

Dette feltet er det ikke obligatorisk å fylle ut, men om du har en egen blogg eller nettside, kan du legge inn lenke til den i dette feltet. Du vil da få en lenke fra navnet ditt til den websiden du har oppgitt.

4. KommentarfeltetI dette grå feltet legger du inn din kommentar til innlegget. Du kan skrive rett i feltet eller kopiere inn tekst fra Word eller lignende. Når du har skrevet ferdig kommentaren, trykker du på ”Legg inn kommentar”.

Du kan også komme med en kommentar til en av de andre som har kommentert et innlegg. Fremgangsmåten er den samme. Men i stedet for å skrolle deg helt til bunnen av siden, klikker du på den blå svarlenken du finner etter hver kommentar.

Alle kommentarer blir lest og moderert av redaksjonen før publisering. Hovedregelen er at vi ikke slipper gjennom anonyme kommentarer. Men vi vil også vurdere å akseptere at kommentarer publiseres anonymt hvis dette er den eneste måten argumenter og faktaopplysninger kan komme frem på. Mer om bloggen i åpningsinnlegget ”Den farlige tausheten” (lenke) og i ”Om bloggen” (lenke).

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media