Abonner på Tidsskriftets artikler via Min side

I Legeforeningens medlemsportal Min side har du hittil kunnet styre hvilke spesialiteter og andre tema du ønsker nyheter om på forsiden. Dette er nå bragt et skritt videre ved at du kan få varsel på e-post når relevante artikler og nyhetssaker blir publisert.

Når det publiseres en artikkel på tidsskriftet.no som omhandler f.eks. din spesialitet, kan du dermed får varsel umiddelbart med lenke til artikkelen. Du kan også velge å abonnere på temaet 'Tidsskriftet' og bli varslet når det legges ut nyhetssaker på Tidsskriftets nettside.

Alt du trenger å gjøre er å velge hvilke tema du ønsker å abonnere på og hvor ofte du vil bli varslet.

Det er også mulig å abonnere på diskusjonsforum på samme måte.

Logg deg inn på Min side for å få tilgang til tjenesten.

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media