Ny forskning gir nye muligheter ved livmorkreft

- Vi fant at en del pasienter med denne krefttypen har genforandringer i vekstfaktoren FGFR2. Ved å hemme FGFR2 i kreftceller avtok veksten av kreftcellene. Dette kan bety at en ny, målrettet behandling er aktuell for pasienter med livmorkreft med disse genforandringene, sier Helga Salvesen til Tidsskriftet.
Studien ble e-publisert 13.6. 2008 i det prestisjetunge tidsskriftet <a href=”http://www.pnas.org/cgi/content/abstract/0803379105v1”targe” target=”_self”>Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America. Resultatene er omtalt i en nyhetsartikkel i Tidsskriftet som er publisert Først på nett.

Kommentarer

(0)
Denne artikkelen ble publisert for mer enn 12 måneder siden, og vi har derfor stengt for nye kommentarer.