Nytt på nett for Tidsskriftet

Den nye designen er basert mer på Tidsskriftets papirutgaves visuelle profil, samtidig som det er lagt vekt på at artiklene skal være lesevennlige på skjerm.

Blant nyhetene i funksjonalitet er en mulighet for å filtrere søkeresultatet på artikkeltype/sjanger.

Alle artikler har fått en egen meny i venstre spalte som er unik for nettopp denne artikkelen. I denne menyen kan du blant annet velge å se hovedbudskap, engelsk sammendrag og mer informasjon om forfattere. Du finner også relaterte artikler og får mulighet til å klikke på mellomtitler for å komme rett til enkelte avsnitt i artikkelen. Viss artiklene har elementer som er publisert kun på nettet eller ekstratjenester som podkast vil dette også komme frem i artikkelmenyen.

Det er også annen ny funksjonalitet som enklere mulighet til å klikke seg til innholdsfortegnelsen i artikler en er kommet direkte inn i for eksempel via søk, samt mulighet til å klikke seg bakover på sider en selv har besøkt med funksjonen besøkte artikler.

Vi håper Tidsskriftets nye drakt og funksjonalitet faller i smak hos leserne, og mottar gjerne tilbakemeldinger til nettredaksjonen@legeforeningen.no!

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media