Legemiddelverket med ny nettjeneste

Skjermbilde fra Legemiddelverkets nye nettsider 1.11. 2005

Statens legemiddelverks nye nettsted ble lansert i dag, tirsdag 1. november. Legemiddelverket ønsker med dette å gjøre det enklere for ulike brukergrupper som leger og annet helsepersonell å finne aktuell informasjon.

Brukervennlighet

- Vi ønsket å gjøre vår nye nettjeneste så brukervennlig som mulig, og utviklingen av den nye tjenesten vår er basert på en kartlegging blant våre viktigste brukergrupper. Vi har gjennomført brukertester underveis, og vi håper brukerne blir fornøyd med det nye tilbudet vårt, sier direktør Gro Ramsten Wesenberg i Legemiddelverket.

Nyhetsbrev

Pasienter og forbrukere er også definert som en målgruppe for de nye nettsidene.

- Myndighetene har et ansvar for å imøtekomme behovet for informasjon fra allmennheten for at de skal kunne ta ansvar for egen helse, sier Wesenberg.

For øvrig skal søkefunksjonaliteten være forbedret på de nye nettsiden, og det finnes nå utskriftsvennlig versjon av sidene. Legemiddelverket tilbyr også e-postabonnement på nyheter. som du får tilsendt via e-post, sier Wesenberg.

Legemiddelverkets nettsider finner du på www.legemiddelverket.no

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media