Forbedret Tidsskriftet-søk

Utseendet på selve søkesiden er omtrent som før, men på den tekniske siden er det gjort en del endringer. En raskere og mer presis søkemotor er blant forbedringene.

Tabell
 

Søkesiden er tilgjengelig via «Søk»-ikonet øverst til høyre på alle sider og via valget «Søk/Arkiv» i venstremenyen. I tillegg kan du søke i fritekst i Tidsskriftet via hurtigsøkfeltet som ligger til høyre på nettsidene. Det samme hurtigsøket finner du også i søkeboksen til venstre på Legeforeningens nettsider.

Fritekstsøk

Her kan du søke i hele Tidsskriftet fra og med nr. 1/2000 eller i nettnyheter fra og med 2003. Du velger selv om du vil søke i artikkeltitler eller i fulltekst, men fulltekstsøk er mer fleksibelt i og med at det er et søk i hele artiklene inkludert titlene.

Tabell
 

For å utnytte søkemulighetene optimalt, anbefales det å lese Tips for effektiv søking i Tidsskriftet som du finner via «Hjelp»-lenken på søkesiden.

Gå til utgave

På søkesiden kan du velge å gå direkte til en bestemt utgave av Tidsskriftet eller gå til oversikten over alle utgaver som er tilgjenglig i fulltekst på nettsidene.

Forfattersøk

Du kan også søke etter artikler som en bestemt forfatter har skrevet eller har vært med på å skrive ved å skrive inn etternavnet og/eller fornavnet hennes.

Søk på nøkkelord

Artikler i Tidsskriftet er registrert med nøkkelord som definerer innholdet i artiklene. Du kan derfor søke etter artikler som har bestemte nøkkelord knyttet til seg.

Årgangene 1996-9

Sammendrag av artiklene i Tidsskriftet fra 1996 til 1999 er tilgjengelig via en lenke nede på søkesiden.

Medline og Google

I tillegg til søk i Tidsskriftet er søk i Medline og Google lett tilgjengelig nederst på søkesiden.

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media