Hurtigannonsering av vikariater i privat praksis

Det nyutviklede tilbudet gjelder for annonser for privat praksis.

Akutt vikarbehov

- Vikarbehovet kan noen ganger være ganske akutt i privat allmenn- eller spesialistpraksis, og de som er på jakt etter vikarjobber bruker ofte nettet som kanal. Derfor ønsker vi å gjøre annonseringen av tilbudet i nettdatabasen enda raskere, sier redaktør i Tidsskriftet, Charlotte Haug.

Registrere selv

Tabell
Nå kan annonsører selv legge vikarannonser fra privat praksis rett på nett.

Hurtigregistreringen forutsetter at annonsøren (legen/legesekretæren) selv registrerer stillingen via en nettside. – På denne måten tror vi det blir enklere for annonsøren å gi oss informasjon. Samtidig gir det oss de nødvendige forutsetninger for å få annonsen ut raskt på nettet, sier Haug. Via samme nettside kan annonsen redigeres, og annonsøren kan styre hvor lenge vikariatet skal ligge i basen.

Populær stillingsdatabase

Det gjøres hver dag mellom 500 og 1 000 søk i Tidsskriftets stillingsdatabase. Det er mulig å avgrense søket til kun vikariater. Det ligger til enhver tid mellom 200 og 400 ledige legestillinger i basen.

Alle disse stillingene har til nå også vært kunngjort i Tidsskriftets papirutgave. For vikariater i privatpraksis er dette nå ikke lenger nødvendig. Men det vil selvfølgelig fortsatt være mulig også å kunngjøre vikariatene i papirutgaven.

For mer informasjon: www.tidsskriftet.no/vikarannonsering

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media