Heder til fotoserien Leger i Norge

Den norske fagpresses forening deler hvert år ut en rekke priser til fagblader som har utmerket seg med gode forsider, bilder, godt journalistisk arbeid og liknende.

I klassen for beste fagpressefoto oppnådde fotoserien Leger i Norge en svært hederlig omtale. Juryen pekte på at serien er med på å bryte opp en ellers forholdsvis streng stil i bladet, og at den viser leger fra andre sider enn en normalt ser dem fra.

Fotoserien Leger i Norge startet opp i Tidsskriftet nr. 1/2003. I hvert nummer presenteres et bilde av en eller flere leger slik fotografen Terje Nygaard og legen Tori Flaatten Halvorsen ser dem. For 2004 har Tidsskriftet også gitt ut en kalender med bilder fra serien. Du kan se alle bildene fra serien som er publisert i Tidsskriftet på Tidsskriftets nettsider.

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media