Spørsmål og svar om diabetes

Norges Diabetesforbund har opprettet informasjonstjenesten Diafonen på Internett. Diafonen er forbundets informasjonstjeneste, og www.diafonen.no er nettutgaven av denne tjenesten. Tjenesten finnes ellers på trykk i forbundets medlemsblad, og på telefon. Spørsmålene man har besvares enten av erfarne veiledere eller av helsepersonell, avhengig av om man er medlem av Diabetesforbundet eller ikke. Svaret får man i løpet av en uke, og man kan selv velge om dette skal være tilgjengelig for andre å lese. Formålet er å gi korrekt informasjon og veiledning om diabetes til alle som ønsker det og trenger det.

- Diafonen på nett har konsesjon fra Datatilsynet for behandling av personopplysninger på nett. Når du stiller spørsmål til Diafonen på nett er personvernet 100 % ivaretatt og du er garantert anonymitet, sier nettredaktør Anniken Willumsen.

Bjørnar Allgot, generalsekretær i Norges Diabetesforbund, mener de med dette tilbudet får gitt et enda bedre informasjonstilbud til personer med diabetes.
- Dette er en videreutvikling som vil komme mange personer med diabetes til gode, sier Allgot.

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media