Spørsmål og svar om diabetes

Norges Diabetesforbund har opprettet informasjonstjenesten Diafonen på Internett. Diafonen er forbundets informasjonstjeneste, og www.diafonen.no er nettutgaven av denne tjenesten. Tjenesten finnes ellers på trykk i forbundets medlemsblad, og på telefon. Spørsmålene man har besvares enten av erfarne veiledere eller av helsepersonell, avhengig av om man er medlem av Diabetesforbundet eller ikke. Svaret får man i løpet av en uke, og man kan selv velge om dette skal være tilgjengelig for andre å lese. Formålet er å gi korrekt informasjon og veiledning om diabetes til alle som ønsker det og trenger det.

- Diafonen på nett har konsesjon fra Datatilsynet for behandling av personopplysninger på nett. Når du stiller spørsmål til Diafonen på nett er personvernet 100 % ivaretatt og du er garantert anonymitet, sier nettredaktør Anniken Willumsen.

Bjørnar Allgot, generalsekretær i Norges Diabetesforbund, mener de med dette tilbudet får gitt et enda bedre informasjonstilbud til personer med diabetes.
- Dette er en videreutvikling som vil komme mange personer med diabetes til gode, sier Allgot.

Kommentarer

(0)
Denne artikkelen ble publisert for mer enn 12 måneder siden, og vi har derfor stengt for nye kommentarer.