E-postproblemer i Tidsskriftet

Har du sendt Tidsskriftet viktig e-post, for eksempel manus eller revidert manus, i denne perioden og ikke fått noen respons, ber vi deg å kontakte Tidsskriftet for å forsikre deg om at dette har kommet frem. Det er ikke sikkert du har mottatt feilmelding. Tidsskriftet beklager problemet og bryderiet det medfører.

Tidsskriftet benytter seg av Legeforeningens e-postsystem, og har fått forsikring om at e-posten skal være stabil nå.

1. april lanserer vi Manusnett – Tidsskriftets Internett-baserte redaksjonelle system. I dette systemet kan forfatter laste manus opp via en side på Internett. På denne måten blir vi mindre sårbare for ustabilitet i e-postsystemer, men vil samtidig kunne tilby elektronisk levering og kommunikasjon om manuskripter.

Kommentarer

(0)
Denne artikkelen ble publisert for mer enn 12 måneder siden, og vi har derfor stengt for nye kommentarer.