Doktorslaget i golf 2003

38 deltok over to dager, med poeng bogey i tre klasser lørdag - dvs. et slag mer enn par på det angitte hullet - og med slaggolf søndag. Klar vinner denne gang ble Jan Petter Seip Lindås på 82 slag. Han har vært nær gullplassering i flere år, og lyktes endelig. Martin Chapman, grossist på tidligere titler, lå lenge ganske likt, men måtte ta til takke med andreplassen. Bronsen gikk til årets nykomling, Trond Orlien. Beste kvinnelige spiller ble i år, som i fjor, Anny Spydslaug.

Fra arrangørens side hadde man håpet på flere deltakere, spesielt siden turneringen i år ble arrangert nært Oslo, og i en helg utenfor sommerferien.

Neste år vil arrangementet gå av stabelen på Larvik Golfbane, første helg i september. Vi håper at flere leger - eventuelt med ledsagere - finner veien dit. Turneringen er åpen for alle med offisielt handicap. Den er ment som en hyggelig sosial møteplass samtidig som man deltar i en seriøs konkurranse.

Tabell
(F.v.:) Martin Chapman, vinneren Jan Petter Seip Lindås, Trond Orlien, Anne M. Larsen, beste kvinne Anny Spydslaug, og Trine Jacobsen. Gudvor Ertzeid, tredje beste kvinne, var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto Runar Rekve
Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media