Nyttig diabetesinformasjon på nett

Diabetesforbundets nye nettsider inneholder både informasjon for pasienter, pårørende og helsepersonell. Den medisinske informasjonen er kvalitetssikret gjennom medisinske medarbeidere.

Diabetesbibliotek

På de nye sidene er det blant annet mulig å søke i Diateket, som er Diabetesforbundets diabetesbibliotek på nett. Her finner du artikler som har stått i tidsskriftene Diabetes og Diabetes for helsepersonell.

- Oppfyller EU-kriterier

Internett-tilbudet har siden oppstarten i 1998 vokst seg så stort at Diabetesforbundet nå satser på en helt ny teknisk løsning og nytt design. Målet er økt brukervennlighet og at brukerne lett skal kunne finne kvalitetssikret informasjon om diabetes.

- Vi har vært opptatt av å tilfredsstille EUs kvalitetskriterier for helsenettsider. Sidene vil også få et mer utpreget nyhetsfokus enn tidligere. Med dette håper vi at både gamle og nye brukere skal finne lettere frem i våre tilbud på Internett, sier nettredaktør Anniken Willumsen i Norges diabetesforbund.

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media