Helseministeren fikk Røykfriprisen

– Høybråtens personlige engasjement har ført oss et langt skritt videre i kampen mot tobakksskadene, sa prisutdeler Gunn-Elin Aa Bjørneboe på vegne av Landslaget mot tobakkskader og Røykfritt miljø Norge, som deler ut Røykfriprisen til en som har gjort en spesiell innsats i arbeidet for røykfrihet.
Det ble også delt ut en Bedriftspris som gikk til en av de første helt røykfrie serveringsstedene, Kafe Køh på Lillestrøm som ble røykfri i fjor.

Ærespris
Kjell Bjartveit fikk en ærespris for sin iherdige kamp mot en aggressiv tobakksindustri. Bjartveit regnes som en av de mest markante frontkjemperne i kampen mot tobakksskadene. Han har mottatt flere internasjonale utmerkelser for sin innsats, men dette er første gang han hedres på hjemmebane.

 

Skriv ut
Laget av Ramsalt med Ramsalt Media