Helseministeren fikk Røykfriprisen

– Høybråtens personlige engasjement har ført oss et langt skritt videre i kampen mot tobakksskadene, sa prisutdeler Gunn-Elin Aa Bjørneboe på vegne av Landslaget mot tobakkskader og Røykfritt miljø Norge, som deler ut Røykfriprisen til en som har gjort en spesiell innsats i arbeidet for røykfrihet.
Det ble også delt ut en Bedriftspris som gikk til en av de første helt røykfrie serveringsstedene, Kafe Køh på Lillestrøm som ble røykfri i fjor.

Ærespris
Kjell Bjartveit fikk en ærespris for sin iherdige kamp mot en aggressiv tobakksindustri. Bjartveit regnes som en av de mest markante frontkjemperne i kampen mot tobakksskadene. Han har mottatt flere internasjonale utmerkelser for sin innsats, men dette er første gang han hedres på hjemmebane.

 

Kommentarer

(0)
Denne artikkelen ble publisert for mer enn 12 måneder siden, og vi har derfor stengt for nye kommentarer.